LeoTherese er virkeliggørelsen af drømmen om at designe og tilbyde dig omsorgsfulde tasker, som giver kærlighed til både kroppen og øjet. Designet i minimalistisk stil med feminine detaljer, som leder tankerne hen på kvindelige kurver. Tasker til arbejde, ferie, fest, en tur i teatret eller hyggetur med veninderne. Tasker, som får din krop til at slappe af, så du kan:

- bevæge dig frit og mærke verden og livet
- kigge på varerne, når du shopper
- holde dine børn eller børnebørn i hånden
- støtte dig til gelænderet på trappen i indkøbscentret eller på stationen
- leve uden at føle dig fysisk hæmmet af din taske

  Vi er især stolte af vores rygsække, som forener feminint design og komfort. De er designet med hjertet og omsorg for dig.

  Læder bliver smukkere år for år. Derfor har vi valgt læder som det primære materialevalg til tasker. Læder, som kommer fra skind, der er et restprodukt fra fødevareproduktionen og dermed et bæredygtigt valg.

  Et andet valg af materialer er genbrugstekstiler, der får nyt liv i nyt design.

   

  Værdier

  Kvalitet, komfort, feminint design, rummelighed, bæredygtighed, ansvarlighed, livsglæde og tryghed – det er de grundlæggende værdier i LeoTherese.

  LeoTherese er komfort og feminint design i ét – dansk minimalistisk design med feminine detaljer, og altid komfortabel og funktionel. Så du kan være tryg, tilpas og fri til at leve lige præcis der liv, som du ønsker. Uden gener, uden smerter, men med masser af livsglæde.

  Bæredygtighed og social ansvarlighed er en del vores DNA. Vi arbejder med ægte læder, der er et restprodukt fra fødevareproduktionen og opfylder EU’s kemikalielovgivning REACH. Og produktionen foregår med respekt for de arbejdere, der er betroet opgaven med at gøre designs til færdige produkter.

  LeoTherese har også en mindre produktion af tasker på egen systue, hvor genbrugstekstiler får nyt liv.

  Slow fashion

  LeoTherese produceres i et begrænset antal for at undgå overproduktion. Af samme årsag følger LeoTherese ikke modebranchens sæsoner. Vi har fokus på tidløst design, som du kan have glæde af i mange år og mange af livets situationer.

  LeoTherese vil i nær fremtid tilbyde flere unikaprodukter, som produceres af genbrugstekstiler i egen systue.