Hvem er LeoTherese?

Bag brandet LeoTherese står Leonora. I dansk kvinde, som siden sine unge år har brændt for design og kreativitet. I en moden alder har hun valgt at realisere en designerdrøm. Startskuddet blev et piskesmæld i nakken efter en arbejdsulykke. Det efterfølgende behov for en smart taske, der sidder godt og hvor der er plads til det hele inkl. den bærbare pc, førte til, at Leonora selv begyndte at designe rygsække og tasker, som tillader kvinder at se godt ud samtidig med, at hun har det godt med sin krop.

 

Bæredygtig og social ansvarlig - hvad mener I med det?

Det er vigtigt for LeoTherese at kunne se sig selv i øjnene. Med en tidligere karriere i det danske Miljøministerium, er det så at sige en del af Leonoras DNA at integrere bæredygtighed og social ansvarlighed i virksomhedens virke. Derfor er det en selvfølge, at vores varer produceres med respekt for miljøet og for de medarbejdere, som arbejder med vores designs. 

 

Hvordan betaler jeg?

Køb med kreditkort
Du kan betale med et af følgende kreditkort/debitkort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct, Diners and Amarican Express.

Betaling med kreditkort foregår via Dibs / Nets. Oplysninger om dit kort bliver krypteret, og det er derfor ikke muligt for en tredjepart at få fat i dine kortoplysninger i vores system. Dine kortoplysninger lagres ikke hos LeoTherese.

Køb med ViaBill
Du kan også vælge at betale via ViaBill og dermed betale for dine køb over en periode.
Ønsker du at vide mere om, hvordan køb vis ViaBill foregår, så henviser vi til deres FAQ på https://viabill.dk/forbruger/faq. Du kan også kontakte ViaBill på support@viabill.com eller tlf. 88 826 826 (Tryk 1).

 

Hvor meget koster det at få leveret min ordre?

Vi sender varer til Danmark og resten af EU samt til Norge, Schweiz, Færøerne og Grønland.

Levering I Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland) for ordre under 600 kroner:

  • Levering til din adresse: DKK 49.
  • Levering til pakkeshop: DKK 29.

Ordre over DKK 600:

  • Gratis levering til pakkeshop.
  • DKK 19 ved levering til din adresse.

 

Levering til EU, Norge, Schweiz, Færøerne og Grænland:

  • €10 / DKK 75.
  • Ved ordre over DDK 750: Gratis levering til pakkeshop.

Hvornår vil jeg modtage min ordre?

Der går normalt 1-3 hverdage fra ordrebekræftelse til ordren er sendt afsted. Dette bør dog kun betragtes som vejledende, da der kan være forsinkelser uden for vores kontrol. Kontrollér, at alle dine oplysninger er korrekte. En forkert adresse vil resultere i en returneret pakke.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb og vil returnere en varer?

Som forbruger har du ifølge dansk forbrugerlovgivning 14 dages returret, men LeoTherese giver dig 60 dages returret. Dette gælder fra den dag du modtager varerne.

Gratis returret i Danmark.

Returpris fra udlandet: €10 / DKK 75.

 

Må jeg bruge varerne før jeg sender dem retur?

Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke have taget den i brug, før du returnerer varen. Det er selvfølgelig tilladt at åbne pakken og inspicere varerne.

 

Hvor er varerne produceret?

Tasker og rygsække fra LeoTherese er designet i Danmark af Leonora.

Tasker og rygsække i læder er produceret i Indien under miljømæssigt og socialt ansvarlige arbejdsforhold. Produktionen er internationalt certificeret af BSCI hvad angår social ansvarlighed og opfylder alle internationale krav til miljøvenlig og bæredygtig produktion.

Bælter og tørklæder er produceret i Kina.

 

Er LeoTherese på de sociale medier?

Ja! Du kan følge LeoTherese på

Og du kan læse mere om Leonora på LinkedIN.

 

Fotos

Reklamefotos er taget af Anne-Mette Kelter - Kelter Photography

Produktbilleder er taget af Trendshots og Dennis Frandsen.

 

Jeg vil gerne spørge om noget – Hvordan gør jeg det?

Du er velkommen til at skrive til LeoTherese. Det gør du ved at trykke på menupunktet Kontakt og skrive i formularen. Almindeligvis vil du have svar inden for 1-2 dage.