Hvem er LeoTherese?

Bag brandet LeoTherese står Leonora Th. Høstgaard-Brene dansk kvinde, som siden sine unge år har brændt for design og kreativitet.

I en moden alder har hun valgt at realisere designerdrømmen. Startskuddet blev et piskesmæld i nakken efter en arbejdsulykke. Det efterfølgende behov for en smart taske, der sidder godt og hvor der er plads til det hele inkl. den bærbare pc, førte til, at Leonora selv begyndte at designe rygsække og tasker, som tillader kvinder at se godt ud samtidig med, at hun har det godt med sin krop.

 

Bæredygtig og social ansvarlig - hvad mener I med det?

Det er vigtigt for LeoTherese at kunne se sig selv i øjnene. Med en tidligere karriere i det danske Miljøministerium, er det så at sige en del af Leonoras DNA at integrere bæredygtighed og social ansvarlighed i virksomhedens virke. Derfor er det en selvfølge, at vores varer produceres med respekt for miljøet og for de medarbejdere, som arbejder med vores designs. 

 

Hvordan betaler jeg?

Køb med Mobile Pay
Du kan betale med Mobile Pay. 

Køb med kreditkort
Du kan betale med et af følgende kreditkort/debitkort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct, Diners and Amarican Express.

Betaling med kreditkort foregår via ANYDAY. Oplysninger om dit kort bliver krypteret, og det er derfor ikke muligt for en tredjepart at få fat i dine kortoplysninger i vores system. Dine kortoplysninger lagres ikke hos LeoTherese.

Køb med ViaBill
Du kan også vælge at betale via ViaBill og dermed betale for dine køb over en periode.
Ønsker du at vide mere om, hvordan køb vis ViaBill foregår, så henviser vi til deres FAQ på https://viabill.dk/forbruger/faq. Du kan også kontakte ViaBill på support@viabill.com eller tlf. 88 826 826 (Tryk 1).

 

Hvor meget koster det at få leveret min ordre?

Vi sender varer til Danmark og resten af EU samt til Norge, Schweiz, Færøerne og Grønland.

Fragtomkostninger for ordre under 600 kroner til Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland) :

 • Levering til din adresse: DKK 59.
 • Levering til pakkeshop: DKK 39.

Fragtomkostninger for ordre over DKK 600:

 • Gratis levering til pakkeshop.
 • DKK 39 ved levering til din adresse.

LeoTherese leverer gennem GLS og DAO. Har du valgt levering til pakkeshop, vil du modtage en SMS samt mail, når pakken er klar til afhentning.

Fragt uden for Danmark

Levering til EU, Norge, Schweiz, Færøerne og Grønland:

 • Fragtgebyr vil blive oplyst inden din bestilling gennemføres og betales.

 

  Hvornår modtager jeg min ordre?

  Der går normalt 1-3 hverdage fra ordrebekræftelse til ordren er sendt afsted. Dette bør dog kun betragtes som vejledende, da der kan være forsinkelser uden for vores kontrol. Kontrollér, at alle dine oplysninger er korrekte. En forkert adresse vil resultere i en returneret pakke.

   

  Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb og vil returnere en varer?

  Du har 14 dages returret. Har du handlet før den 22/11-21, giver LeoTherese dig 30 dages returret gældende fra den dag du modtager varerne. Fortrydelsesretten udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en angivet tredjemand får pakken i fysisk besiddelse.

  Send gerne varen retur i samme emballage, som du modtog den i.

  Skriv til info@leotherese.com for at få tilsendt returlabel. Returnering er kun gratis, hvis du benytter den returlabel, som du får tilsendt. LeoTherese anbefaler, at du får en kvittering, når du indleverer pakken i pakkeshoppem, så du har et bevis for afsendelsen.

  • Gratis returret i Danmark.
  • Fragtpris ved retur fra udlandet oplyses ved behov.

   

  Må jeg bruge varerne før jeg sender dem retur?

  Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke have taget den i brug, før du returnerer varen.

  Det er selvfølgelig tilladt at åbne pakken og inspicere varerne. Hvis du returnerer en vare, som har været taget i brug, så vil returbeløbet blive nedsat afhængigt af varens salgbarhed. Varen vil blive gennemset ved modtagelsen.

   

  Hvor er varerne produceret?

  Tasker og rygsække fra LeoTherese er designet i Danmark af Leonora.

  Tasker og rygsække i læder er produceret i Indien under miljømæssigt og socialt ansvarlige arbejdsforhold. Produktionen er internationalt certificeret af BSCI hvad angår social ansvarlighed og opfylder alle internationale krav til miljøvenlig og bæredygtig produktion.

  Bælter og tørklæder er produceret i Kina.

   

  Er LeoTherese på de sociale medier?

  Ja! Du kan følge LeoTherese på

  Og du kan læse mere om Leonora på LinkedIN.

   

  Fotos

  Reklamefotos er taget af Anne-Mette Kelter - Kelter Photography

  Produktbilleder er taget af Trendshots og Dennis Frandsen.

   

  Jeg vil gerne spørge om noget – Hvordan gør jeg det?

  Du er velkommen til at skrive til LeoTherese. Det gør du ved at trykke på Kontakt i menuen og skrive i kontaktformularen. Almindeligvis vil du have svar inden for 1-2 dage.