Betaling

Køb med kreditkort

Du kan betale med et af følgende kreditkort/debitkort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct, Diners and Amarican Express.

Betaling med kreditkort foregår via Dibs / Nets. Oplysninger om dit kort bliver krypteret, og det er derfor ikke muligt for en tredjepart at få fat i dine kortoplysninger i vores system. Dine kortoplysninger lagres ikke hos LeoTherese.

Køb med ViaBill

Du kan også vælge at betale via ViaBill og dermed betale for dine køb over en periode.

Ønsker du at vide mere om, hvordan køb vis ViaBill foregår, så henviser vi til deres FAQ på https://viabill.dk/forbruger/faq. Du kan også kontakte ViaBill på support@viabill.com eller tlf. 88 826 826 (Tryk 1).

Tilbagebetaling ved returnering

Returnerer du en varer, gennemføres tilbagebetalingen til samme betalingskort, som er benyttet ved den oprindelige transaktion. Vær opmærksom på at tilbagebetalingen ikke omfatter eventuelle fragtomkostninger. Tilbagebetalingen vil blive tilbageholdt, indtil LeoTherese har modtaget returvarerne.

 

Levering & Retur

Vi sender varer til Danmark og resten af EU samt til Norge, Schweiz, Færøerne og Grønland.

Levering I Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland) for ordre under 600 kroner:

  • Levering til din adresse: DKK 59.
  • Levering til pakkeshop: DKK 39.

Ordre over DKK 600:

  • Gratis levering til pakkeshop.
  • DKK 39 ved levering til din adresse.

LeoTherese leverer gennem GLS og DAO. Har du valgt levering til pakkeshop, vil du modtage en SMS samt mail, når pakken er klar til afhentning.

Fragt uden for Danmark

Levering til EU, Norge, Schweiz, Færøerne og Grønland:

  • Fragtgebyr vil blive oplyst inden din bestilling gennemføres og betales.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Der går normalt 1-3 hverdage fra ordrebekræftelse til ordren er sendt afsted. Dette bør dog kun betragtes som vejledende, da der kan være forsinkelser uden for vores kontrol. Kontrollér, at alle dine oplysninger er korrekte. En forkert adresse vil resultere i en returneret pakke.

Returnering, fortrydelse og tilbagebetaling

Du har 14 dages returret. Har du handlet før 22/11-21, har du 30 dages returret gældende fra den dag du modtager varerne. Fortrydelsesretten udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en angivet tredjemand får pakken i fysisk besiddelse.

Send gerne varen retur i samme emballage, som du modtog den i.

Skriv til info@leotherese.com for at få tilsendt returlabel. Returnering er kun gratis, hvis du benytter den returlabel, som du får tilsendt. LeoTherese anbefaler, at du får en kvittering, når du indleverer pakken i pakkeshoppem, så du har et bevis for afsendelsen.

Gratis returret i Danmark.

Fragtpris ved retur fra udlandet oplyses ved behov.

Varens stand

Det er vigtigt at kontrollere pakkens indhold, når du modtager din ordre, og tjekker den for eventuelle fejl eller skader. Fejl meldes til LeoTherese inden for 2 dage efter modtagelse.

Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke have taget den i brug, før du returnerer varen. Det er selvfølgelig tilladt at åbne pakken og inspicere varerne. Hvis du returnerer en vare, som har været taget i brug, så vil returbeløbet blive nedsat afhængigt af varens salgbarhed. Varen vil blive gennemset ved modtagelsen.

Tilbagebetaling

LeoTherese gennemfører kun tilbagebetalingen til samme betalingskort, som der er benyttet ved den oprindelige transaktion. Vær opmærksom på at tilbagebetalingen ikke omfatter eventuelle fragtomkostninger. Tilbagebetalingen vil blive tilbageholdt, indtil LeoTherese har modtaget varerne.

Ombytning

Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger. Ønsker du at ombytte en vare til en anden, så skal du bestille det produkt, som du ønsker på hjemmesiden.

Du returnerer blot det første produkt, som vil blive håndteret som en almindelig returnering.

Returadresse

LeoTherese

Krumstien 16

2730 Herlev

Denmark

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LeoTherese på tlf.: +45 40980517 eller e-mail: info@leotherese.com