Leonora Th. Høstgaard-Brene - Stifter & Ejer af LeoTherese

LeoTherese er et dansk brand af komfortable og bæredygtige tasker for den modne kvinde, som både vil se godt ud og passe godt på sin krop.

Design, komfort og plads til det hele. Til hverdag og fest. Enkelt, praktisk og stilfuldt
Skal du på arbejde, studere, på ferie, til fest, i teatret eller mødes med veninderne? Så har vi et bredt udvalg af tasker.
Vi designer ud fra filosofi om, at alle har ret til at have en taske, som får dem til at føle sig både smuk og fysisk godt tilpas. Samtidig tænker på indretning, så du nemt kan organisere og finde dine ting i selv den største taske.
Taskerne er designet i minimalistisk stil med feminine detaljer, som leder tankerne hen på kvindelige kurver og korsetter.

Fra piskesmæld til designvirksomhed 
Ideen til LeoTherese bygger på Leonoras egne erfaringer og ønsket om at se godt ud og føle sig godt tilpas.
Efter en arbejdsulykke, hvor hun fik piskesmæld i nakken måtte Leonora for nogle år siden droppe at bruge sin flotte skuldertaske. Hun forsøgte at finde en flot, smart rygsæk, som sad godt på ryggen, men det viste sig at være svært at finde en rygsæk, som passede til hendes behov for en rummelig og velsiddende, der faldt i hendes smag og havde plads til den bærbare computer. Udfordringen var, at hun bare ønskede sig en ny flot og feminin taske, som sad godt uden at give smerter og ubehag.
Leonora begyndte i første omgang at designe rygsække til sig selv, men inden længe blev hendes eget behov til en drøm om at udvikle tasker til andre, som også har behov for komfortable tasker i feminint design.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte Leonora, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

I videoen herunder fortæller Leonora, hvad der satte hende i gang med at designe rygsække.