Se godt ud, føl dig godt tilpas og plads til det hele! Det er idéen bag tasker og rygsække LeoTherese! Naturligvis produceret miljømæssigt og socialt ansvarligt

LeoTherese er et dansk brand med stilfulde og feminine lædertasker og rygsække, som er rare for dig og din krop.
Ideen til LeoTherese bygger på egne erfaringer og ønsket om at se godt ud og føle mig godt tilpas.

LeoTherese blev oprettet 2016.

Louise med den lille version af Copenhagen rygsækkenGå med stil og komfort

Grunddesignet i en taske fra LeoTherese er typisk skandinavisk og minimalistisk - enkelt, praktisk og stilfuldt.

Inspirationen til mine designs kommer fra kvinderne i København, Danmarks hovedstad. Den modne storbykvinde, der hviler i sig selv og passer på sig selv. For hende skal det være praktisk og komfortabelt i hverdagen, men altid med stil. 

Mia med Red Heart Duffel Bag

 

 

Bær din taske med god samvittighed

Din LeoTherese taske er produceret med respekt for miljø og arbejdsmiljø.

Det er vigtigt for mig som menneske, at jeg med mine valg i livet yder et bidrag til at passe på vores verden og som designer har jeg valgt at tage aktivt ansvar. Derfor er LeoThereses produkter produceret med fokus på miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed, når det handler om valg af materialer, leverandører og producenter. Styr på de miljømæssige forhold, ansvarsfulde arbejdsforhold og fornuftige lønninger har været altafgørende for mit valg af producent. 

Leonora Therese
Leonora

Jeg, Leonora, er kvinden bag LeoTherese. LeoTherese er virkeliggørelsen af min drøm om at lave smukke og nyttige designs. 

Efter et piskesmæld i nakken måtte jeg for nogle år siden droppe at bruge  min flotte skuldertaske til fordel for en rygsæk. Men jeg kunne ikke finde nogen rygsæk, som faldt i min smag, passede til mit behov for en rummelig, velsiddende og stilfuld rygsæk og havde plads til min bærbare. Udfordingen var, at jeg jo i virkeligheden bare ønskede mig en ny lækker taske, som sad godt så jeg kunne slippe for smerter og ubehag.

Leonora

Efter at have ledt forgæves i noget tid, begyndte jeg at designe rygtasker, som opfylder mit behov om komfort og lækkert design i ét. Siden da er flere produkter kommet til. Samtidig har jeg opdaget, at flere og flere kvinder har ønsker tasker, som både sidder godt og er flotte.

Som tidligere medarbejder i Miljøministeriet har jeg en stadig stigende respekt for miljøet og mine medmennesker. Det har betydning for de valg, som jeg tager i mit liv. Også som designer, hvor miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed er afgørende for mange af de valg jeg tager i min virksomhed.

Jeg håber du får glæde af mine designs.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Hvis du ønsker at se varerne før du køber, så er det muligt at lave en aftale om at se varerne i Herlev.
Skriv til info@leotherese.com for at lave en aftale.

I videoen herunder fortæller Leonora om, hvad der satte hende i gang med at designe rygsække.