Leonora Th. Høstgaard-Brene - Designer & Ejer af LeoTherese

Hej

Jeg hedder Leonora, er designer og ejer LeoTherese, som jeg også har grundlagt.

I LeoTherese designer vi tasker, så du kan passe godt på din krop og stadig føle, at du ligner en million. Så du kan føle dig fri og stråle som den smukke kvinde du er. For det fortjener du.

Jeg elsker at omsætte kreative idéer til nyttige produkter, som skaber værdi og er både smukke, behagelige og bæredygtige. Omsorg er et vigtigt omdrejningspunkt i min forretning og viser sig i hele værdikæden fra ide- og produktion og hele vejen ud til mine kunder.

Siden jeg var ung, har jeg designet og syet alt fra kjoler og jakker til gardiner og nyt betræk til sofaen. Men der skulle en arbejdsulykke til, hvor jeg fik piskesmæld i nakken, før jeg for alvor kastede mig ud i at designe tasker. Det blev samtidig startskuddet til LeoTherese.

Jeg ønsker mig en flot taske, som min krop kan lide
Efter ulykke måtte jeg droppe min flotte skuldertaske, for den trak min nakke og ryg skæv og gav konstante smerter.

Jeg forsøgte at finde en flot, smart rygsæk, der var god for min krop og havde plads til min bærbare pc, men det viste sig at være svært at finde noget, som faldt i min smagt. For de komfortable rygsække på markedet var som regel lavet med henblik på sport og vandreture.

Det var ikke lige det, jeg ville. Jeg ville have en flot og feminin taske eller rygsæk, som var god for min krop. En taske, som kunne få mig til at føle mig lige så smart, som min gamle skuldertaske kunne.

Derfor designer vi i LeoTherese tasker, som er både feminine og komfortable. Så du også kan leve dit liv, som du vil, og altid føle dig godt tilpas. Så du kan stråle af velvære. Ligesom jeg ønskede mig.

Asta sidder ved de tre tasker, som hun har designet for LeoTherese.

Hvem er vi?
Før jeg blev selvstændig, har jeg i 20 år arbejdet som kommunikationskonsulent, primært i staten og i miljøsektoren. Jeg har oprindeligt en kandidatgrad i kommunikation og fransk, og har også en diplomuddannelse i journalistik med i bagagen. Alle årene har jeg elsket de kreative opgaver og at kunne gøre en forskel.  

Udover jeg selv designer, så har jeg min datter Asta med på sidelinjen. Hun har designet sin helt egen serie bestående af tre tasker, hun er min kreative sparringspartner som designer, stylist når der skal tages fotos, og nogle gange står hun selv både foran og bagved kameraet. Fra tid til anden er Asta også med mig på messer rundt om i landet.

Min mand og vores to drenge, som stadig bor hjemme, hjælper også til i LeoTherese. Den yngste hjælper nogle gange med at pakke, mens den ældste af drengene er guld værd, når teknikken driller eller der skal nyt hardware til.

Familien er vigtig for mig og en uvurderlig støtte i mit liv som selvstændig designer.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Mail: info@leotherese.com

I videoen herunder fortæller jeg, hvad der satte mig i gang med at designe rygsække.