Som kvinde vil jeg se godt ud, men jeg har også behov for at føle mig fysisk godt tilpas. Design og komfort er lige vigtige for mig.

Leonora


Min taske skal være flot og få mig til at stråle, men det er også vigtigt for mig, at den er behagelig at gå med. Ellers kan jeg ikke stråle.

Mit mål som designer er at forene design, komfort og plads til det hele. Til hverdag og fest. Min grundtanke er enkelt, praktisk og stilfuldt.

Ideen til LeoTherese bygger på egne erfaringer og ønsket om at se godt ud og føle mig godt tilpas. Efter et piskesmæld i nakken måtte jeg for nogle år siden droppe at bruge  min flotte skuldertaske til fordel for en rygsæk. Men jeg kunne ikke finde nogen rygsæk, som faldt i min smag, passede til mit behov for en rummelig, velsiddende og stilfuld rygsæk og havde plads til min bærbare. Udfordingen var, at jeg jo i virkeligheden bare ønskede mig en ny lækker taske, som sad godt så jeg kunne slippe for smerter og ubehag.

 

Louise med den lille version af Copenhagen rygsækken

Bær din taske med god samvittighed

Din LeoTherese taske er produceret med respekt for miljø og arbejdsmiljø.

Det er vigtigt for mig som menneske, at jeg med mine valg i livet yder et bidrag til at passe på vores verden og som designer har jeg valgt at tage aktivt ansvar. Derfor er LeoThereses produkter produceret med fokus på miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed, når det handler om valg af materialer, leverandører og producenter. Styr på de miljømæssige forhold, ansvarsfulde arbejdsforhold og fornuftige lønninger har været altafgørende for mit valg af producent. 

Som tidligere medarbejder i Miljøministeriet har jeg en stadig stigende respekt for miljøet og mine medmennesker. Det har betydning for de valg, som jeg tager i mit liv. Også som designer, hvor miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed er afgørende for mange af de valg jeg tager i min virksomhed.

Jeg håber du får glæde af mine designs.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

I videoen herunder fortæller jeg om, hvad der satte mig i gang med at designe rygsække.